Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@08:42:28 GMT

متوجه رقابت بین شبکه‌های تلویزیونی نمی‌شوم!

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۷۵۵۸

متوجه رقابت بین شبکه‌های تلویزیونی نمی‌شوم!

بازیگر مجموعه «صبح آخرین روز» با بیان اینکه تبلیغات تلویزیونی برای پخش این سریال در حد قابل قبول نیست، گفت: من حتی متوجه این نوع رقابت بین شبکه‌های تلویزیونی نمی‌شوم و نمی‌دانم چرا شبکه‌ها سریال‌های یکدیگر را تبلیغ نمی‌کنند، به گوش مردم نمی‌رسانند و مخاطب را مطلع نمی‌کنند که سریال جدیدی قرار است روی آنتن برود یا در حال پخش است در صورتی که فکر می کنم این اتفاق باید رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صداوسیما، شهرام عبدلی بازیگر سینما و تلویزیون که این شب‌ها ایفاگر نقش دایی شهید مجید شهریاری در سریال «صبح آخرین روز» است، با اشاره به اینکه در گذشته با حسین تبریزی کارگردان و مصطفی علمی‌فرد تهیه کننده سریال همکاری داشته است، درباره نقش خود در «صبح آخرین روز» اظهار کرد: نقشی که در این سریال ایفا کرده‌ام به لحاظ سنی، جسمی و روحی بسیار از خود من دور است و برای رسیدن به تاثیرگذاری بهتر روی مخاطب، باید روی آن تمرکز و به عبارتی یک دور فیلمنامه را آنالیز می‌کردم تا متوجه شوم مسیری که قرار است این نقش طی کند، به چه صورت بوده است.

وی ادامه داد: نقشی متفاوت به من پیشنهاد شد که برای ایفای آن بسیار هیجان داشتم و باید بگویم کسی که می‌خواهد ایفاگر نقش‌های این چنینی باشد باید نقشه راه داشته باشد و نمی‌تواند بدون فکر آن را بازی کند.


بازیگر «صبح آخرین روز» در پاسخ به این پرسش که برای آشنایی با دایی شهید شهریاری چه کارهایی انجام داده است، عنوان کرد: هنرمندان برای ایفای هر نقشی تلاش می‌کنند اطلاعات خود را از طریق منابع مختلف از جمله سایت‌های اینترنتی، کتاب‌های نوشته شده راجع به آن فرد و همچنین تحقیقاتی که تیم نویسندگی و کارگردانی انجام داده‌اند افزایش دهند؛ اگر بخواهم مشخصا درباره این سریال صحبت کنم باید بگویم مطالب زیادی درباره افرادی مانند شهید شهریاری که سال ها گمنام زندگی کرده‌اند، پیدا نمی‌شود و در حال حاضر که سریالی از زندگی این دانشمند هسته‌ای روی آنتن رفته، ممکن است برخی شروع به جمع‌آوری اطلاعات و یا اقدام به نوشتن کتاب درباره او بکنند.
وی ادامه داد: بر این اساس منابع درباره این شخصیت‌ها کم است اما نویسنده و کارگردان «صبح آخرین روز» با همسر، خانواده و دوستان شهید ارتباط داشتند و اطلاعات لازم را کسب کردند که این موضوع سبب شد من هم اطلاعات کافی را برای آشنایی بیشتر با نقشی که قرار بود ایفاگر آن باشم کسب کنم.
عبدلی با بیان اینکه بازخوردهای خوبی از مخاطبان درباره این سریال گرفته است، گفت: تلاش‌هایی برای جذب مخاطب به صورت عام صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به نمایش ماجراهای کودکی شهید اشاره کرد البته این یک حقیقت است که تماشاگران ما به سریال‌های ملودرام و طنز که بیشتر هجو است، عادت کرده‌اند و ممکن است بیننده این کار از آثاری که به آن ها اشاره کردم کمتر و خاص‌تر باشد که امری طبیعی است و در همه جای دنیا همین است.
این هنرمند ادامه داد: ما برنامه‌هایی را برای افراد پیگیر و حرفه‌ای‌تر که در اقلیت هستند، می‌سازیم که قطعا ارزش خود را دارد، مخاطبانی که به دنبال این مدل قصه‌ها هستند و کیفیت برایشان مهم است، قطعا «صبح آخرین روز» گزینه مناسبی برایشان است البته معتقدم اینگونه کارها نباید با تعداد مخاطب سنجیده شود بلکه باید روی این موضع تاکید شود که تا چه اندازه توانسته‌ایم حق مطلب را ادا و روایت درستی از زندگی چهره‌های ماندگار کشورمان داشته باشیم که از نظر من این معیار بهتری است. 
وی تصریح کرد: «صبح آخرین روز» قصه‌ای را از یکی از مفاخر ایران زمین برای مخاطبان تعریف می‌کند و از نظر من روایت درست و روانی را از زندگی شهید مجید شهریاری داشته است همچنین داستان شخصیت اصلی این سریال می‌تواند الگوی مناسبی برای جوانان باشد و همه این دلایل موجب می‌شود مخاطبان به تماشای «صبح آخرین روز» که از نظر من نمره قبولی را می‌گیرد بنشینند.
این هنرمند سینما و تلویزیون درباره لزوم توجه به مفاخر علمی کشور و ساخت آثار هنری درباره آنها اظهار کرد: شخصیت‌های معروف و مشهور اعم از نخبگان علمی، دینی و فرهنگی می‌توانند الگویی برای نسل جوان ما باشند و از نظر من هرچه قدر فیلم و سریال درباره آنها ساخته شود، کم است زیرا می‌توانیم از زوایای مختلف آنها را به جامعه معرفی کنیم اما یک اصل نباید فراموش شود و آن هم پرهیز از شعارزدگی است.
وی افزود: اگر در آثار تلویزیونی قرار بر شعار دادن باشد، افراد زیادی هستند که خوب شعار می‌دهند اما این کار برای مخاطبان جذاب نیست در حالی که هنر نمایش جذابیت دارد و مخاطب را جادو می‌کند و آنجاست که می‌شود پیام را به صورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل کرد.

عبدلی اثری را دارای ارزش دانست که در هر بار تماشای آن حرف جدیدی برای مخاطب داشته باشد و او را به فکر وادارد و در ادامه خاطرنشان کرد: اگر از این الگو پیروی کنیم می‌توانیم اثری خوب تولید و بخش بزرگ‌تری از جامعه را درگیر یک موضوع کنیم؛ در حقیقت با این آثار می‌توانیم از اتفاق‌های ناخوشایند جامعه که در این روزها رخ داده، جلوگیری کنیم و به جوانان مهر، محبت، عاطفه و درست زندگی کردن را یاد بدهیم. 

وی با اشاره به اینکه معاونت امور استان‌های صدا و سیما در معرفی نخبگان سهم بسیار زیاد و مهمی دارد، گفت: در هر یک از استان‌ها با مفاخر و چهره‌های بزرگی آشنا می‌شویم و چیزی را می‌بینیم و می‌شنویم که کمتر کسی با آنها برخورد کرده، افراد زیادی در استان‌ها بوده و هستند که در جامعه، استان و شهر خود تاثیرگذار بودند و ما می‌توانیم به زندگی آنها بپردازیم.

بازیگر «صبح آخرین روز» عنوان کرد: با نگاه کلان و ملی نمی‌شود به مفاخر پرداخت زیرا بحث جانبداری از یک قومیت  پیش می‌آید اما زمانی که مرکز استان پیش قدم می‌شود، بسیار خوب است زیرا آن ها حق دارند درباره مفاخرشان آثار مختلف تولید کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سریال شهید شهریاری شهرام عبدلی صبح آخرین روز نظر من استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۷۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور

سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشورمان از امشب شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه  ساعت ۲۲:۱۵ راهی آنتن تلویزیون می‌شود.

 داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

 این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

«آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱»

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱» به زودی روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود. در این فصل بهزاد خلج که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.

در فصل دوم این مجموعه، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت؛ کارگردانی این مجموعه همچون فصل اول با سجاد مهرگان و سرپرستی نویسندگان آن سید محمد حسینی است.

در فصل اول مجموعه «آقای قاضی» با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی، با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد. سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» با عنوان «آقای قاضی؛ شعبه ۱۲۱»  پنجشنبه و جمعه‌ها میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.

«بدل»

سریال «بدل» هم اکنون مراحل پایانی تدوین و صداگذاری خود را می‌گذراند و قرار است بعد از سریال «هفت سر اژدها» به روی آنتن شبکه سه سیما برود.

در سریال «بدل» بازیگرانی همچون شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری، ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق، فرزانه سهیلی، ابوالفضل رجبی و پریسا مقتدی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این سریال به کارگردانی و نویسندگی علی مشهدی (علیرضا مسعودی) و به تهیه کنندگی رضا نصیری محصول سیما فیلم است و در فضایی طنز به تحول انسان پرداخته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود