Web Analytics Made Easy - Statcounter

شباهت نسبی اش به شهید مجید شهریاری او را برای بازی در نقش این دانشمند هسته ای جلوی دوربین حسین تبریزی برای سریال «صبح روز بعد» برد. این سریال که از صبح روز ترور شهید شهریاری آغاز شد، به گذشته برگشت و ۴۶ سال زندگی این شهید عالیمقام را روایت کرد. به این بهانه با این بازیگر گفت و گویی در جام جم آنلاین داشتیم که در ادامه از نظر می گذرانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آقای حسین تبریزی در سمت کارگردان سریال «صبح روز بعد»، بر اساس چه شناخت و فاکتورهایی شما را برای ایفای نقش شهید مجید شهریاری انتخاب کردند؟
پیش از این سابقه کار با آقای مصطفی علمی فرد (تهیه کننده سریال) را داشتم و دورا دور آقای تبریزی را هم می شناختم. بنابراین دوستان با خودم و شیوه بازیگری ام آشنا بودند و در نهایت لطف شان شامل حالم شد که برای ایفای این نقش انتخابم کردند.
 
فکر نمی کنید شباهت چهره تان به شهید شهریاری در این انتخاب حرف اول را می زده؟
نه زیاد. از ابتدا هم قرار بر شبیه سازی نعل به نعل با شهید شهریاری نبود. البته ابروهای من رو از بالا تراشیدند که پیشانی ام بلندتر به نظر برسد، روی جلوی موهایم کار کردند، فرم ریش ها را تغییر دادند و همین کارهای جزئی را انجام دادند تا حدودا 50 درصد چهره ام به شهید شهریاری نزدیک شود. بیشتر تلاشمان بر این بود که این شخصیت باورپذیر و دلنشین شود و به دل مخاطب بنشیند.
 
زمان ساخت سریال، هجمه هایی در فضای مجازی شکل گرفت که هزینه بالایی صرف ساخت این سریال شده و با این هزینه چند سریال میشد ساخت. با وجود این هجمه ها چطور راضی شدید در این سریال بازی کنید؟
منظور از این انتقادها را متوجه نمی شوم. شهید شهریاری از دانشمندان برجسته تاریخ معاصر ماست که نقش مهم و به سزایی در حوزه انرژی هسته ای داشت. ما نمی توانیم از کنار مسئله هسته ای در کشورمان به راحتی عبور کنیم. چرا که نفت و انرژي هسته اي به عنوان دو کالاي استراتژيک، ارتباط تنگاتنگي در مناسبات اقتصادي و سياسي کشورها دارند و این مسئله خواه ناخواه از مهمترین مسائل روز کشورمان است. شهید شهریاری فیزیکدان تحصیلکرده ای بود که در علم هسته ای به عنوان یک نخبه قلمداد می شد. نمی دانم چرا در جامعه ما، مردم به همه مسائل از دریچه سیاسی نگاه می کنند، اما خوب است با نگاه عمیق تر و ملی تری به شخصیت های اینچنینی بنگریم. کسانیکه در حوزه علم و دانش وقت و انرژی برای میهن شان گذاشتند. چنین ویژگی های مثبتی بستر مهمی برای ساخت محصولاتی در سینما و تلویزیون هستند که مردم را هر چه بیشتر با مفاخر ملی شان آشنا سازند. کمااینکه جدول پخش سریال های تلویزیونی معمولا به گونه ای تنظیم می شود که تنوع ژانر برای تمام سلیقه ها در آن رعایت شود.
 
برای نزدیکی به نقش تان قطعا نیاز به یکسری مطالعات یا تماشای ویدئو که نحوه راه رفتن یا مدل صحبت کردن شهید شهریاری را نشان بدهد، داشتید. از این پیگیری ها برای ما بگویید، آیا با خانواده ایشان دیدار هم داشتید؟
قاعدتا وقتی قرار بر ساخت یک بیوگرافی است و پای یک شخصیت حقیقی و حقوقی به میان می آید به عنوان یک بازیگر باید تلاش کنیم که بخش عمده ای از اطلاعات را و هر آنچه که درست و  صادق است به دست بیاوریم. من هم از این قاعده مستثنی نبودم و با دوستان، همکاران، خانواده و همسرشان خانم دکتر بهجت قاسمی گپ و گفت های زیادی داشتم. اتفاقا در همین صحبت ها بود که به نکات جالبی درباره شخصیت و زندگی ایشان رسیدم و مجموع تحقیقاتی که داشتم من را به مجموعه ای از این شخصیت رساند. به علاوه خودم هم یکسری ظرایف و تزئینات به این نقش اضافه کردم و سعی کردم آنچه پیش روی مخاطب قرار می گیرد بهترین چیزی باشد که از دستم بر می آید.
 
از تاثیر معنوی اجرای کاراکتر این شهید بفرمایید؟ مثلا وقتی با گریم ایشان جلوی آیینه می ایستادید چه احساسی داشتید؟
همیشه تلاشم بر این بوده که احوالات باورپذیر به نقش هایی که بازی می کنم بدهم. بخشی از این باورپذیری در جایی شکل می گیرد که بپذیریم هر آدمی با خودش یکسری وجوه خاکستری هم دارد و زمانیکه یک بازیگر این وجوه خاکستری را به مخاطب نشان می دهد آن را سمپاتیک تر و باورپذیرتر می سازد. در مورد شهید شهریاری هم علی رغم اینکه با هر که در موردشان صحبت کردم جز صفا، پاکی و انسانیت چیزی در موردشان نشنیدم، اما سعی کردم رنگ و لعاب باورپذیرتری به او بدهم و امروز دیگر به جرات می گویم این شخصیت از راحت ترین نقش هایی بود که بازی کردم. چون بسیار مخلص و پاک نیت بود.
 
کلیت سریال درباره نحوه شناسایی شهید شهریاری ناگفته ای دارد یا هر آنچه که بوده را بیان کرده؟
-سریال «صبح آخرین روز» دارای بودجه ای مشخصی بود و قطعا هر چقدر بودجه بیشتر باشد، کیفیت کار هم بالاتر می رود. قصه این سریال از دهه 40 آغاز می شود و به زمان کنونی می رسد. بازسازی لوکیشن سالهای دهه 40 ، 50، 60 که هر کدام پوشش ها، ساختمان ها، اتومبیل ها و... خودشان را داشتند آنهم با بودجه اندک و زمان فیلمبرداری کوتاه و... کار بسیار مشکلی است. با این وجود تمام عوامل این گروه کوشیدند که بهترین کیفیت را در اختیار مخاطب قرار دهند. یعنی معتقدید سریال تان از کیفیت بالایی برخوردار است؟
نخیر، این سریال هم مانند هر فیلم و سریال دیگری ایرادات و نقاط ضعفی دارد، اما معتقدم گروه با توجه به بضاعتی که در اختیار داشت، بهترین کیفیت را ارائه داد.
 
گویا شهید شهریاری در سفرشان به اردن توسط جاسوسان رژیم صهیونیستی شناسایی شدند؟
ببینید، شهید شهریاری سفرهای زیادی بنا به وظیفه شان داشتند و سفر به اردن نمی تواند نقش عجیب و غریبی برای شناسایی شان داشته باشد. نقشی که ایشان در سازمان انرژی هسته ای ایران داشتند کاملا مشخص بود. نه تنها ایشان بلکه تمام آن 4-5 نفری که در راس مسئله انرژی هسته ای ایران قرار داشتند برای سیستم های امنیتی تمام دنیا شناخته شده بودند.   بهترین و تلخ ترین لحظه ای که در بازی این نقش داشتید مربوط به کدام سکانس است؟
-در این نقش لحظاتی که به لحاظ حسی فضای چالشی داشتم زیاد برایم پیش آمد. به خصوص سکانس هایی که ایشان در تهران غریب بودند، همسر اول شان فوت کرده بود، مادر و پدر بیمارشان در شهرستان بودند و... . تحمل چنین فشارهایی برای هر انسانی مشکل است. بنابراین زمانیکه این سکانس ها را بازی می کردند غم تلخی وجودم را فرا می گرفت، اما تمام تلاشم بر این بود که هر آنچه در من پدید می آید را در راستای نقش ایفای هر بهتر نقشم به کار بگیرم.
 
ساناز قنبری/ جام جم آنلاین 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کاوه خداشناس حسین تبریزی کرونا صبح روز بعد شهید شهریاری هسته ای صبح روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم

به گزارش خبرآنلاین، کهکشان M100 در مقیاس واقعی کیهانی، باشکوه است و نمونه‌ای تمام‌عیار از کهکشان مارپیچی بزرگ و خوش‌تعریف شناخته می‌شود. این کهکشان بزرگ با بیش از 100 میلیارد ستاره، بازوهای مارپیچی کاملاً مشخصی دارد و ازاین‌منظر شبیه به راه‌شیری خودمان است.

کهکشان M100 یکی از درخشان‌ترین اعضای خوشه کهکشانی سنبله است که با نام NGC 4321 نیز شناخته می‌شود. M100 حدود ۵۶ میلیون سال‌نوری با ما فاصله دارد و در جهت صورت‌فلکی «گیسوان برنیس» دیده می‌شود.

در این تصویر تلسکوپی، نمای تمام‌رخ این مارپیچ‌های خوش‌تعریف همراه با کهکشان مارپیچی NGC 4312 که از لبه دیده می‌شود (در سمت راست بالا)، میدان دید گسترده‌ای به پهنای تقریباً ۱ درجه را تشکیل داده است. برای ثبت این تصویر، جمعا ۲۱ ساعت نوردهی شده و تصویربرداری از رصدگاهی تاریک در نزدیکی فلگستاف، آریزونا انجام شده است. خوشه‌های ستاره‌ای آبی و درخشان M100 را در کنار رگه‌های پیچ‌درپیچ گردوغبار نشان می‌دهد، دو ویژگی بارزی که از مشخصه‌های کهکشان‌های مارپیچی به شمار می‌روند. بررسی ستارگان متغیر در کهکشان M100،َ نقش مهمی در تعیین اندازه و عمر کیهان داشته است.

اعتبار تصویر و حق چاپ: درو ایوانز. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902246 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • بارش باران اخیر در پاوه از مرز ۱۰۰۰ میلی‌متر گذشت
  • حمله هواداران بیرمنگام به نیروهای امنیتی (عکس)
  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟